preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
UPUTE ZA KORIŠTENJE KNJIŽNICE ZA VRIJEME EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

U knjižnici OŠ Stjepana Bencekovića dopušteno je posuđivanje knjiga bez korištenja čitaonice. Učenici za pomoć mogu zatražiti knjižničarku, učiteljicu razredne nastave ili učiteljicu hrvatskog jezika. Učenici se ne smiju samostalno kretati knjižnicom i posuđivati knjige. Pri ulasku u knjižnicu potrebno je dezinficirati ruke, držati odstojanje od 1,5 metara te ako je moguće, nositi masku. Posuđene knjige učenici vraćaju i odlažu na pult u knjižnici. 
 
Knjižničarka je dostupna učenicima u knjižnici u određeno vrijeme za pojedini razred. Pogledajte raspored po razredima.
O Erasmus+ programu u našoj školi

Vizija naše škole je odgoj i obrazovanje sretnog i uspješnog učenika koji se razvija uz poticaj učitelja i podršku roditelja. Želimo stvoriti kvalitetnu i sigurnu školu, blisku životu, u kojoj se sudionici međusobno uvažavaju i poštuju trudeći se dati svoj maksimum. Misija škole je: Škola je zajedništvo učenika, učitelja i roditelja. Iz te misije, koja slijedi holistički pristup učenju, stavlja učenika u središte nastavnoga procesa i potiče učitelje i učenike na cjeloživotno učenje, proizlazi i naša potreba i želja da se stalno unapređujemo i usavršavamo u skladu s promjenama koje se događaju oko nas.

Stoga su naši učitelji odlučili svoje kompetencije ojačati i izvan granica Lijepe naše. Troje njih usavršavalo se u Italiji (Firenca i Bologna) i na Cipru, te je svoja znanja podijelilo s ostalim učiteljima naše škole, kako bi svi djelovali na učenike. Cijeli projekt, pod nazivom „Otvori prozor u svijet mogućnosti!“ odvija se u sklopu Erasmus+ programa, koji je najveći program Europske unije za obrazovanje. Usmjeren je na osuvremenjivanje nastavnog procesa, poboljšavanje vještina svih aktera obrazovanja, stručnog osposobljavanja mladih i njihovog zapošljavanja širom Europe.

Na sljedećim poveznicama možete pročitati pojedinosti o svakoj mobilnosti:

- Europsko projektno planiranje

- Razvoj samostalnosti i dugoročne intrizične motivacije kod učenika

- Popularizacija STEMA područja te odgoj i obrazovanje za održivi razvoj

FOTOGALERIJA

Posjet tvrtkama budućnosti: Automobili Rimac, Altholz stolarija i Lush, fresh handmade cosmetics

Skupina Poduzetništvo sudjelovala je u dvije vrlo zanimljive i poučne izvanučioničke nastave u posjetu tvrtkama budućnosti: Automobili Rimac, Altholz stolarija i Lush, fresh handmade cosmetics. Učenici 4.-7. razreda, koji pohađaju skupinu vidjeli su na lokalnim primjerima kako posluju poduzetne tvrtke, koje svoje proizvode prodaju na domaćem, a još više i na svjetskom tržištu.
  :: opširnije :: 


objavio: IJAN SOMI  datum: 30. 5. 2019. 16:31
 


TražilicaKalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


VRIJEME

 

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 12. 2012.

Ukupno: 173678
Ovaj mjesec: 180
Ovaj tjedan: 215
Danas: 27
preskoči na navigaciju